background
Tjänster Mobilappar

Funderat på en ny app?

Mobilappar når dina användare överallt och kan höja användarupplevelsen genom att använda telefonens funktioner som t.ex. notiser, telefonbok eller GPS. Vi skapar er app från wireframes till appbutik.


image

UI & prototyper

Vi börjar med skisser och wireframes, följt av en körbar prototyp. Prototypen är en klickbar presentation av din blivande mobilapp som testas och justeras för att sedan vara grunden till den tekniska utvecklingen.

image

Android och iOS

Vi använder ramverken React Native eller Ionic för att bygga din app. Dessa ramverk gör det möjligt att på ett effektivt sätt bygga plattformsspecifika appar för både iOS och Android, med samma kodbas.

image

Backend

En dynamisk app behöver ofta ett bakomliggande system för administration av t.ex. innehåll och användare. Vi anpassar detta efter appens funktionalitet så att du enkelt kan arbeta med innehållet på egen hand.

image

Underhåll och support

En mobilapp måste publiceras i appbutiker där användaren laddar ner appen. Vi hjälper er med tester, butiksinformation och lansering. En mobilapp kräver dessutom underhåll och löpande förbättringar, t.ex när nya versioner av iOS och Android släpps.

Vilken app vill du bygga?

Beställ en prototyp så börjar vi där!

Kontaktuppgifter

...eller scrolla vidare


Nästa

Webbsystem

Läs mer