Loading...

Vår kultur

På Apptech tror vi på en öppen företagskultur med stark entreprenörsanda och snabba beslutsvägar. Vi erbjuder friskvård på arbetstid, flexibla arbetstider, distansarbete, tjänstepension, bra försäkringar och trevliga kollegor. Tillsammans utvecklar vi både oss själva och företaget varje dag.

Vi utvecklar all mjukvara in-house där vi arbetar i team, oavsett om det är vår egen produktutveckling eller en kundlösning. Tillsammans är vi 22 medarbetare, varav 13 programmerare, som jobbar prestigelöst i tvärfunktionella team med fokus på långsiktiga kundrelationer - och lösningar som gör skillnad. 

 

Kök
Apptech Västerås Kickoff
Apptech Västerås Kontor (1)
Apptech Solglasögon (1)
Apptech Kontor Västerås
Apptech Jul Corona
Apptech Friskvård (2)
Apptech Kristofer Glad
Apptech Fotbolls Fest
Apptech Kontor Hudik Jobbar
Apptech Västerås Kontorsyta
Apptech Kickoff Västerås
Microsoftteams Image (2) (1) (1)
Apptech Konferens
Apptech Kontor Hudik

"Vi lägger stort fokus på våra medarbetare och deras välmående. Kreativitet i jobbet skapar en arbetsplats där medarbetarna har rätt förutsättningar att trivas"

Erik
Erik Drakenberg, Operativ Chef
070-5601177 eller erik@apptech.se

Hos oss får du...

  • Flexibla arbetstider
  • Arbeta remote
  • Resor och aktiviteter
  • Friskvård på arbetstid
  • Möjlighet att påverka
  • Transparens från ledning
  • Bra försäkringar och pension
AIM: VÅR VÄRDEGRUND

Ansvar & attityd

Våra lösningar ska vara driftsäkra, tillgängliga och säkra. Varje kund ska känna att vi skapar värde och trygghet. Vi har en prestigelös och schysst attityd mot varandra och våra kunder. Det är ett gemensamt ansvar.

Innovation

Vi är nyfikna problemlösare som hjälper kunden investera i rätt lösning där vi säljer genom att lyssna. Vi upplyser om förändringar och hjälper kunden se möjligheter genom att vara uppdaterade och se ett steg längre

Mätbarhet

Våra lösningar ska skapa mätbara resultat, men vi ska också arbeta rutinmässigt med vår personal för att de ska utvecklas och trivas. Då gör våra kunder också det.

Screen
Screen

Friskvård

Varje vecka spelar vi padel, går på gym eller rensar tankarna med friskvård i andra former. På Apptech värdesätter vi att alla medarbetare är aktiva och inte stillasittande (det är ju annars en stor del av vårt jobb). Det löner sig både för individen, företaget och våra kunder att vi har friska medarbetare ❤️

Screen
Apptech Mathilda Webbutvecklare

Utveckling och variation

Som utvecklare hos oss får du arbeta med varierande tekniker och med kunder i olika branscher. Du kan arbeta med en kundlösning eller med produktutveckling åt våra dotterbolag. Vi är en mix av konsult- och produktbolag, med en sak gemensamt; allt arbete in-house i egna team.

Screen
Screen

Kreativ fredag

Mycket forskning visar att en av de viktigaste sakerna för vårt välbefinnande är känslan av att utvecklas. På samma sätt är känslan av att uppnå ett mål och skapa något nytt viktig för oss. Här på Apptech gillar vi vår Kreativa Fredag.
Första fredagen i månaden fokuserar vi på kreativitet - individuellt eller tillsammans. Du kan titta på nya programvaror som tilltalar dig, testa nya tekniker/språk eller varför inte bygga ett spel. Reglerna är enkla - var kreativ.

Screen
Apptech Laserdome

Kick-offs och aktiviteter

Varje år gör vi minst en resa som kick-off. Alltid uppskattat och ofta lärorikt, speciellt när man inte vinner eftersom vi alltid möter oväntade talanger!

Vill du jobba hos oss?

Vi söker alltid fler duktiga och trevliga kollegor

Hör av dig här