Loading...

Lösningar för event & kundbokning

Oavsett om ni arbetar med bilvård, bussresor, uthyrning av boenden eller driver en restaurang så förväntar sig kunderna att kunna boka det mesta online. Vi hjälper dig ta fram hemsidor med enkla bokningsflöden som ökar din bokningsfrekvens och minskar administrationen. För hantering av betalningar, ändringar, kommunikation och statistik har vi en bank av moduler för att ta fram ett anpassat back-office-system för dina behov.

VI HJÄLPER ER MED

Hemsidor & onlinebokning

Vi hjälper er ta fram en modern hemsida för att presentera era event eller tjänster och underlätta för kunderna. Med integrerade bokningsfunktioner kan kunderna boka tid, boka plats på evenemang, resor eller be om offerter

Bokningshantering

Vi har byggt bokningsregister med deltagarhantering, schemalagda event med platsbegränsningar, biljettgenering och närvaroavprickning.

Betaltjänster

Implementera betalning online med exempelvis Swish, kort eller bankbetalning. Samla in pengar snabbt och automatiserat, eller schemalägg SMS-påminnelser som ber om betalning inför ankomst.

 

FÄRDIGA SYSTEMLÖSNINGAR
Screen
Apptech Bokningssystem (1)

System för tidsbokning

Letsbook är ett webbaserat tidsbokningssystem utvecklat för verksamheter med kundbokning, som bygger på kundregister och kalendrar. Med en rad funktioner som t.ex. automatiska SMS-påminnelser och schemalagda arbetstider får ni kontroll på dagarna och hanterar bokningar enkelt. Önskar ni onlinebokning implementeras det enkelt på er hemsida med färdiga widgets.

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort. Det går även bra att ringa oss på 0650 - 122 10. Vi ser fram emot att prata med dig!

Referenser

Här visar vi några exempel på lösningar inom event och kundbokning

Kundcase Rentalux 1200X900px Start

Ett fullfjädrat bokningssystem för uthyrning av boenden. Rentalux erbjuder snabb...

Rentalux

Webbplats Umbraco Webbapp Bokningssystem
Kundcase Mockup 1200X900px Start

En enkel webbplats på Umbraco med tidsbokning av bilvårdsbehandlingar som spara...

Jönköpings Bilrekond

Webbplats Bokningssystem
Kundcase Pks 1200X900px Start

En modern webbplats med möjlighet att boka bord för ditt stundade restaurangbesö...

PK's restaurang

Webbplats Umbraco Bokningssystem
Trolska Skogen
Rentalux
Jonkopings Bilrekond
PK's
Nassjo Bilrekond
Andersson Buss