Loading...

Lösningar för medlems- organisationer

Medlemsorganisationer har ständiga utmaningar för att aktivera medlemmar, samla in medlemsavgifter, sprida information och marknadsföra nyttan med medlemsskap. Vi har jobbat länge med att förse medlemsbaserade organisationer med system för administration och hemsidor för att sprida budskap och ta emot gåvor, forskningsbidrag och liknande. Vi förstår era behov och kan hjälpa er starta upp, växa och automatisera dagligt kansli-arbete.

VI HJÄLPER ER MED

Få fler medlemmar

Vi hjälper ditt förbund eller förening att växa! Låt nya medlemmar ansöka om och betala medlemskap direkt på er hemsida. Skapa kampanjer och marknadsför er i sociala medier.

Medlemsportaler

Låt medlemmar själv uppdatera sina personuppgifter, och ta del av information från organisationen. Detta säkerställer att ni alltid har relevant information i registret och kan nå ut med nyheter, aktiviteter och kunskap till medlemmarna snabbare

Betalningar & insamlingar

Samla in pengar till föreningens verksamhet eller andra ändamål som forskning genom insamlingar och betalning av medlemsavgifter. Med enkla gränssnitt och betalsätt som t.ex Swish sänks trösklarna och ni kan öka intäkterna snabbare.

 

FÄRDIGA SYSTEMLÖSNINGAR
Screen
Fs Member Mockup

Medlemssystemet som hjälper er växa

Föreningssupport är ett medlemssystem som hjälper dig minska administrationen, automatisera förnyelser, kommunikation och betalningar. Systemet används idag av mer än 1 000 föreningar och med tilläggstjänster kan ditt förbund eller förening få ett komplett stöd för samtliga roller i verksamheten.

foreningssupport.se

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort. Det går även bra att ringa oss på 0650 - 122 10. Vi ser fram emot att prata med dig!

Referenser

Här visar vi några exempel på lösningar åt andra medlemsorganisationer

Kundcase PCF 1200X900px Start

Ny webbplats till Prostatacancerförbundet och deras patientföreningar för att gö...

Prostatacancerförbundet

Webbplats Umbraco Swish
Kundcase SPF 1200X900px Start

Intranät åt förbundet SPF Seniorerna för att samla viktig information till deras...

SPF Seniorernas intranät

Webbplats Umbraco