background
Tjänster Webbplatser

Dags för ny webbplats?

Sälj, samarbeta och förbättra kundservicen. Vi erbjuder både enklare företagswebbar och mer tekniskt avancerade intranät och portaler.


image

Mobile first

Idag är responsiv design en standard och en självklarhet även för oss och dina användare. Vi skapar alla designmallar mobile first-orienterat, kodade enligt webbstandarder för att upplevelsen ska bli så optimal som möjligt.

image

Enkelt med Umbraco CMS

Vi är certifierad partner till Umbraco CMS och har levererat ca 100 sajter på plattformen. Ett flexibelt och kraftfullt CMS med över 500 000 aktiva installationer som gör redaktörens vardag enkel. Full kontroll, öppen källkod och Microsoft-teknik i botten.

image

Utöka funktioner efter behov

Med Umbraco kan vi kostnadseffektivt utöka funktionalitet efter behov och bygger sömlösa kopplingar mot externa system som t.ex betaltjänster, orderhantering, ekonomi och CRM.

image

Drift och support

En webbplats behöver underhållas precis som din bil, med SSL-certifikat, CMS-uppdateringar osv. Vi förvaltar över 260 sajter och använder högkvalitativa drifttjänster från Microsoft Azure. Med driftavtal får du personlig hjälp med allt som rör er webbplats.

Snabbt, säkert & tillgängligt

En komplett leverans av oss är kvalitetssäkrad och innebär en hållbar, snabb och säker webbplats.


Botsäkra formulär
SSL-certifikat
Anpassade felsidor
301-redirects
Browsertestat
Minifierad kod
Sökoptimerad
Cache
Bildskalning

Skäms inte över hemsidan

Vi levererar en webb som gör ett snyggt avtryck och hjälper dig sälja

Kontaktuppgifter

...eller scrolla vidare


Nästa

Mobilappar

Läs mer