Tini.se

Ny webbplats på Umbraco 10 med snabbkassa för presentkort. Tini Garments är ett svenskt modemärke som syftar till att demokratisera hållbar stil. De tillhandahåller en kollektion av noggrant designade och grundläggande plagg, gjorda på begäran, anpassade och skräddarsydda just för dig.

Uppdraget

Tini Garments är ett svenskt modemärke som syftar till att demokratisera hållbar stil. De tillhandahåller en kollektion av noggrant designade och grundläggande plagg, gjorda på begäran, anpassade och skräddarsydda just för dig. Under 2022 togs en ny grafisk profil fram och den tidigare webbplatsen hade blivit inaktuell. En ny design var framtagen i Figma och Apptech fick i uppdrag att bygga en ny webbplats.

Lösningen

Vi utvecklade nya mallar och implementerade den nya webbplatsen på Umbraco 10. Allt innehåll är uppbyggt med block-komponenter som gör det enkelt att variera layout och återanvända material mellan sidor. Vi skapade en enkel webbutik med Swish-betalning för att i första hand sälja presentkort och på sikt även andra produkter.

Arbetets omfattning

Front-end
Back-end
Integration

Resultatet

Nu har Tini en fräsch webbplats med formspråk och typsnitt enligt den nya identiteten för att visa upp sitt koncept. Boka din provning du också.

Besök tini.se

Nästa referenscase

Kundcase Images 1200X900px Start

Easy Staff är en mobilapp som gör det lättare för ledare och medarbetare att kom...

Easy Staff

Webbapp Mobilapp SaaS BankID