OilQuick.com

Uppgraderat CMS, ny design och kundportal. OilQuicks webbplats ger besökaren lättillgänglig information om deras innovativa produkter. Läs de senaste nyheterna och hitta återförsäljare nära dig.

Uppdraget

OilQuick är ett starkt varumärke. De är marknadsledande i branschen och kända för sin höga produktkvalitet och sina innovativa lösningar. Uppdraget bestod i att ge besökaren motsvarande intryck på webben.

Lösningen

I samband med lanseringen av OilQuicks nya logotyp och grafiska profil "hottade" vi upp deras webbplats. Vi uppgraderade deras Umbraco CMS och lade fokus på "mobile first", dvs. optimering för mobilanvändande.

  • Nytt CMS med språkstöd
  • Återförsäljarkarta
  • Nyheter och mässor
  • Kundportal

Arbetets omfattning

Design
Front-end
Back-end

Resultatet

Webbplatsen har nu ett nytt supportat Umbraco CMS med bland annat förbättrat språkstöd. Nyhetsflödet fick en uppdatering med stöd för mässor. Produktsidorna utvecklades med tillhörande data för olika produkter och redskap. Webbplatsen har nu en ny design och förbättrad användarupplevelse i alla enheter.

 

"Vår nya webbplats ser fantastisk ut och vi upplever att vi smidigt kan styra och anpassa den själva utan att behöva ta hjälp utifrån. Många av funktionerna avlastar dessutom vår arbetsbörda. Vi har samarbetat med Apptech i flera projekt under många års tid. Vi är jättenöjda med både resultaten och med kommunikationen och kommer fortsätta använda oss av Apptech även i framtida projekt."

Linda Norberg
Graphic Designer
Jocke Bohlin
Marknadskoordinator/Ads
oilquick.com

Nästa referenscase

Kundcase TNIN 1200X900px Start

Ny webbplats på Umbraco 10 med snabbkassa för presentkort. Tini Garments är ett ...

Tini.se

Webbplats Umbraco Swish