background
Tjänster Webbsystem

Ett webbaserat system?

Har du problem med nuvarande verksamhetssystem eller ser behov av en ny produkt? Då kan vi hjälpa dig att ta fram en helt ny webbaserad mjukvara som löser problemen


image

UI & prototyper

Vi börjar med skisser och wireframes, följt av en körbar prototyp. Prototypen är en klickbar presentation som testas och justeras för att sedan vara grunden till den tekniska utvecklingen.

image

Frontend

Webbapplikationens gränssnitt måste vara lättnavigerat och tillgängligt. Här använder vi HTML, CSS och javascriptramverk som t.ex. Knockout eller Angular för att skapa interaktiva och snabba gränssnitt utifrån prototypen och programvarans målgrupp.

image

Backend

Vi utvecklar applikationens bakomliggande affärslogik och datalager med beprövade tekniker från Microsoft. Vi arbetar i huvudsak med ASP.NET MVC, Web API, SQL Server, Redis och Azure.

image

Integrationer

Nästan alla webbaserade tjänster har någon form av integration mot externa system. Finns det ett API kan vi integrera mot nästan vad som helst. Exempelvis Fortnox, Stripe, BankID, BL Administration, iZettle, Visma, Swish, Payson m.fl

image

Vårt arbetssätt

Vi arbetar agilt med frekventa avstämningar, löpande prioriteringar och kontinuerliga driftsättningar. Detta för att snabbt testa och samla in användarfeedback. Ett transparent samarbete med fokus på en användbar och lönsam produkt.

image

Drift och support

Vi bistår gärna med drift och förvaltning av er systemlösning. Vi förvaltar flertalet verksamhetssystem idag och använder högkvalitativa drifttjänster från Microsoft Azure. Med driftavtal genom oss sköter vi backuper och tillgänglighet, så du kan fokusera på användarna och verksamheten.

Problem att lösa?

Boka ett möte så skissar vi!

Kontaktuppgifter

...eller scrolla vidare


Nästa

Drift & support

Läs mer