background
Tjänster Webbsystem

Ett webbaserat system?

Har du problem med nuvarande verksamhetssystem eller ser behov av en ny produkt? Då kan vi hjälpa dig att ta fram en helt ny webbaserad mjukvara som löser problemen


image

UI & prototyper

En webbapplikation som ska fungera i många olika webbläsare ställer extra krav på ett enhetligt gränssnitt utan att tumma på användarupplevelsen. Vi tar fram interaktiva prototyper med genomtänkt design och klickbara flöden som visar hur ditt system kan fungera på bästa sätt.

image

Frontend

Vi kodar lättnavigerade, funktionsrika och personifierade gränssnitt. Här använder vi HTML5, CSS3 och JS-ramverk som t.ex. Knockout, Angular eller React för att effektivt bygga systemets alla vyer, komponenter och serverkommunikation.

image

Backend

Vi utvecklar applikationens bakomliggande affärslogik och datalager med beprövade tekniker från Microsoft. Vi arbetar i huvudsak med ASP.NET MVC, Web API, SQL Server, Redis och Azure.

image

Integrationer

Nästan alla webbaserade tjänster har någon form av integration mot externa system. Finns det ett API kan vi integrera mot nästan vad som helst. Exempelvis Fortnox, Stripe, BankID, BL Administration, iZettle, Visma, Swish, Payson m.fl

image

Vårt arbetssätt

Vi arbetar agilt med frekventa avstämningar, löpande prioriteringar och kontinuerliga driftsättningar. Detta för att snabbt testa och samla in användarfeedback. Ett transparent samarbete med fokus på en användbar och lönsam produkt.

image

Drift och support

Vi bistår gärna med drift och förvaltning av er systemlösning. Vi förvaltar flertalet verksamhetssystem idag och använder högkvalitativa drifttjänster från Microsoft Azure. Med driftavtal genom oss sköter vi backuper och tillgänglighet, så du kan fokusera på användarna och verksamheten.

Problem att lösa?

Boka ett möte så skissar vi!

Kontaktuppgifter

...eller scrolla vidare


Nästa

Drift & support

Läs mer