background
Tjänster

Tjänster och produkter

Med teknisk expertis inom webb- och apputveckling hjälper vi dig utveckla kundspecifika appar och webblösningar för ökad försäljning, minskad administration och bättre kommunikation. Vi tillhandahåller även molnbaserade verksamhetssystem inom tid-, projekt- och medlemshantering.Webbplatser

Sälj, samarbeta och förbättra kundservicen. Vi erbjuder både enklare företagswebbar och mer tekniskt avancerade intranät och portaler.

Läs mer om webbplatser


Appar

Mobilappar når dina användare överallt och kan höja användarupplevelsen genom att använda telefonens funktioner som t.ex. notiser, telefonbok eller GPS. Vi skapar er app från wireframes till appbutik.

Läs mer om mobilappar


Webbsystem

Har du problem med nuvarande verksamhetssystem eller ser behov av en ny produkt? Då kan vi hjälpa dig att ta fram en helt ny webbaserad mjukvara som löser problemen

Läs mer om webbsystem


Drift och support

Webbplatser och systemlösningar behöver tas om hand för att upprätthålla en säker drift och kunna möta nya krav. Vi erbjuder drift och support för alla lösningar vi levererar.

Läs mer om drift & support


Produkter

Vi utvecklar och säljer även egna produkter som idag används av tiotusentals personer i olika verksamheter runt om i landet. Våra produkter säljs som SaaS (mjukvara som tjänst) där man betalar för det man behöver.

Läs mer om produkter