Tjänster

Vi är en lyhörd partner som hjälper dig förverkliga din digitala strategi, med appar och webblösningar i teknisk framkant. Alltid med personlig service och din verksamhetsnytta i fokus.


Vad säger kunderna?

Michele Ferrari
Michele Ferrari
Marknadschef, Fasadgruppen

"Fasadgruppens samarbete med Apptech har från start varit väldigt bra och uteslutande positivt. Oavsett vilket behov vi har haft, så har de alltid hittat de bästa lösningarna för just våra behov och utmaningar. I samband med vår börsnotering gjorde vi mer omfattande justeringar på hemsidan och då var det en stor trygghet att arbeta med kompetenta och lyhörda personer som alltid levererar i tid och dessutom har ett trevligt bemötande."

Johan Wallbäcks
Johan Wallbäcks
Inköpschef på Instalco

"Bemötandet har varit mycket gott. Ett trevligt gäng och ödmjuka inför att förstå vår unika verksamhet och hur lösningen måste anpassas till den. Kommunikationen under projektet har fungerat väldigt bra med löpande avstämningar och tätt samarbete kring att lösa olika frågor."

Malin Lindqvist
Malin Lindqvist
HR-chef på OilQuick AB

"Vi är otroligt nöjda med samarbetet med Apptech. De har verkligen skapat en perfekt anpassad app för just OilQuick. Vi ser redan nu att informationsflödet är markant bättre, fler deltar i våra aktiviteter, säkerheten har ökat och det viktigaste av allt är att alla medarbetare upplever att vår nya app underlättar i deras vardag."

Maria Ahlvik
Maria Ahlvik
Kommunikationsansvarig, Prostatacancerförbundet

"Vi är jättenöjda med vår hemsida, den är snygg, enkel och användarvänlig. Ni är lyhörda, flexibla och vi blir bemötta på ett trevligt och professionellt sätt. Under projektet med den nya webben var det helt fantastiskt. Vi testade oss fram tillsammans och ni var väldigt öppna för att vidareutveckla olika funktioner baserat på våra önskemål. Resultatet blev mycket bra. Tack vare detta samarbete har vi fått en snyggare, modernare och mer användarvänlig hemsida för både förbund och de patientföreningar som valt att använda samma lösning. "

Mira Jonsson
Mira Jonsson
VD på A-Assistans

"Vi har samarbetat med Apptech i 11 år. Det har varit en intensiv och spännande period, då vi tillsammans utvecklat vårt viktigaste administrativa verktyg Primass. Det började med ett litet projekt som skulle underlätta enbart vårt arbete som växte snabbt och tog även plats på marknaden. Idag används Primass av flera företag inom samma och nära branscher. Apptech är en pålitlig partner som är lyhörd för kundens behov och önskemål. De är professionella och med stort engagemang lär de sig känna branschen. Detta underlättar väldigt mycket då det finns en bredare förståelse."

Paulin Bergqvist
Paulin Bergqvist
Projektledare på Glada Hudik-teatern

"Jag upplever samarbetet med Apptech som professionellt men ändå lättsamt. Jag känner att jag har kunnat fråga om råd och få bra tips. Plattformen har gjort att jag på ett enkelt sätt får en överblick över alla deltagare och status i projektet vilket underlättar mitt arbete. Jag har inte mycket erfarenhet av att arbeta i liknande verktyg men känner att det funkade bra redan från start. Mycket logiskt och användarvänligt."

Sven Yngvesson
Sven Yngvesson
VD på Södertorpsgården

"Systemet möjliggör för restaurangen och hemtjänsten att effektivt kunna planera sin verksamhet och hemtjänsten kan samordna leveranser och slipper all hantering av betalningsmedel. Alla har fått en bättre arbetssituation och sparar tid och kunden vet att maten kommer! Stor eloge till Apptech som var supersmidiga att samarbeta med."

Magnus Brink
Magnus Brink
Marknadskoordinator, Sunfab

"Sunfab Hydraulics har anlitat Apptech sedan 2015. Apptech har med sin tekniska kompetens och väldigt hjälpsamma bemötande hjälpt oss förverkliga de idéer som vi haft. Tillsammans har vi, med väldigt bra resultat, skapat tekniska lösningar för bland annat en webbaserad Intern-TV. Helt anpassningsbar och administrerbar utifrån våra önskemål. En helt ny hemsida med flerspråksstöd, dynamisk anpassad, inloggningssektioner samt med speciallösningar. Apptech har löst våra önskemål på ett mycket bra sätt. Vi känner oss trygga och nöjda med det Apptech levererar."