Warehouse Check

WHC är ett digitalt kontroll- och felanmälningssystem med åtgärdskontroll för lager

Uppdraget

Under samarbeten med leverantörer av lagersystem och företag med egna lager har vi arbetat med flera lösningar för att effektivisera ordermottagning och stöd för besiktningsmän. Vi såg behovet av en digital lösning för att lagerarbetare och vaktmästare enkelt skulle kunna rapportera brister som t.ex påkörda ställage, genom att fotografera och dokumentera skadan med mobilen. Systemet skulle sedan kunna skicka ut en rapport för åtgärd, och därefter samla utförda åtgärder i ett arkiv med protokoll

Lösningen

Vi tog fram en webbaserad applikation som stödjer olika typer av kontrollmallar som genererar olika formulär, baserat på vilken typ av lokal man har. Exempelvis finns färdiga mallar för pallställ, djupstapling, grenställ, hyllställ, portar eller belysning. Varje protokoll skapas för en fastighet eller del av fastighet, och innehåller datum, status samt information om varje upptäckt skada. Rapportering görs med foto, kommentar, platsangivelse samt åtgärdsprioritering. 

Ett protokoll kan därefter uppdateras efter att åtgärder är utförda och stängas för arkivering.

Arbetets omfattning

Front-end
Back-end

Resultatet

Warehouse Check utvecklades 2014 och används fortfarande i hög grad av företag som Martin Servera och Elgiganten men utvecklas inte aktivt vidare. Systemet används både som felanmälningssystem och för planerade inspektioner, som exempelvis brandskyddsronder.

6 500
skador har rapporterats
90
lager har skapat protokoll

Nästa referenscase

Kundcase Anderssonbuss 1200X900px Start

Webbplats för att marknadsföra Andersson Buss, deras bussresor och reseprogram m...

Andersson Buss

Webbplats Bokningssystem