Sunfab.com

Webbplats på Umbraco 8 med databasdrivna produktblad, stort mallsystem och språkstöd för tio olika versioner

Uppdraget

Sunfab hade en önskan att förnya sunfab.com, dess utformning och struktur med smartare hantering av produktblad. Man behövde en responsiv webb där man kunde arbeta med större bilder och göra innehållsarbetet enklare för alla olika länders språkversioner.

Lösningen

En ny webb på Umbraco med specialbyggd språkhantering för att underlätta översättning och återanvändande av texter och bilder.

  • 10 olika språk
  • Produktbladsgenerator
  • Intranät för distributörer
  • Nyheter, evenemang, mediabank

Arbetets omfattning

Front-end
Back-end

Resultatet

Webbplatsen har nu en produktbladsdatabas för enklare revisionshantering och en generator vid nedladdning som skapar produktbladen baserat på språkval. Tidigare gjordes produktbladen manuellt vilket var tidskrävande och versionshanteringen var komplicerad. Mallsystemet och mer flexibilitet har gjort det enklare för marknadsavdelningen att arbeta med webbplatsen, samt att distributörer fått en egen portal.

 

"Sunfab Hydraulics har anlitat Apptech sedan 2015. Apptech har med sin tekniska kompetens och väldigt hjälpsamma bemötande hjälpt oss förverkliga de idéer som vi haft. Tillsammans har vi, med väldigt bra resultat, skapat tekniska lösningar för bland annat en webbaserad Intern-TV. Helt anpassningsbar och administrerbar utifrån våra önskemål. En helt ny hemsida med flerspråksstöd, dynamisk anpassad, inloggningssektioner samt med speciallösningar. Apptech har löst våra önskemål så som 360°-visare, short-url funktion samt anpassade landningssidor på ett mycket bra sätt. Vi känner oss trygga och nöjda med det Apptech levererar.

Magnus
Magnus Brink, Marknadskoordinator
Sunfab Hydraulics AB
sunfab.com

Nästa referenscase

Kundcase SPF 1200X900px Start

Intranät åt förbundet SPF Seniorerna för att samla viktig information till deras...

SPF Seniorernas intranät

Webbplats Umbraco