Loading...

CrossControl.com

Marknadswebb med integrerad Knowledge Base, SSO och produktinformation

Uppdraget

CrossControl tillverkar och driftar avancerade system för styrning, kontroll och förarstöd för industrifordon och maskiner, inom allt från transport, och materialhantering till gruvdrift och lantbruk. Kunderna är OEM:er och systemintegratörer över hela världen. Företaget grundades i Sverige och är idag en del den internationella koncernen CentroMotion. Cross Control behövde en ny webbplats med SSO, ny design, enklare produktsök och flera integrationer. Vi fick i uppdrag att som underleverantör till ohappa utveckla front-end, back-end och implementation av Umbraco CMS.

Lösningen

Webbplatsen byggdes på Umbraco och har en integration mot Auth0 för inloggning och access till skyddat innehåll. Produktsidorna fick en navigation med inbyggd filterfunktion för att snabbt hitta passande produkter utifrån ett antal kriterier som skärmstorlek, operativsystem, interfaces osv. Utöver ett stort mallsystem används innehållskomponenter för att bygga block som kan återanvändas på sajtens alla undersidor.

Arbetets omfattning

Front-end
Back-end
DevOps
Integration

Resultatet

Den nya webben har öppnat fler möjligheter för CrossControl att kommunicera med sina kunder och vi fortsätter stötta både ohappa och marknadsavdelningen på CrossControl med vidareutveckling.

crosscontrol.com

Nästa referens

Kundcase Images 1200X900px Start

Webbplats på Umbraco 8 med databasdrivna produktblad, stort mallsystem och språk...

Sunfab.com

Webbplats Umbraco