Glada Hudik-teatern

Projektplattform för 6 000+ lärare. Barn föds inte med fördomar, de får dem av oss vuxna. Därför satsar Glada Hudikteatern tillsammans med ICA-stiftelsen i ett projekt som ger 100 000 grundskoleelever chansen att på ett naturligt sätt få möta människors olikheter och lära sig att acceptera och uppskatta dem.

Uppdraget

Önskemålet var ett webbaserat verktyg med enkel hantering av anslutna klasser och stor frihet för uppladdning av arbetsmaterial. En säker projektplattform byggd i syfte att smidigt kunna engagera och nå ut till så många skolor som möjligt.

Lösningen

Apptech har skapat en plattform för projektet där skolor har möjlighet att ta del av visionen, registrera sina klasser och få tillgång till arbetsmaterial, diskussionsunderlag och uppslag till aktiviteter med målet att ge alla en plats i samhället. Lösningen är en stabil och säker webbplats byggd på Umbraco där projektansvariga smidigt kan hantera anslutna klasser, filer, få underlag och statistik samt hantera återkoppling.

  • Säker inloggning med BankID
  • Medlemshantering
  • Mediabank
  • Nyhetsflöde
  • Anmälningsformulär
  • Mailutskick

Arbetets omfattning

Front-end
Design
Back-end
Integration

Resultatet

En webbplats och läroplattform med över 6000 lärare som enkelt loggat in med BankID. Skolor har anmält sig till projektet med ett smidigt formulär som minskat administrationen. Tillsammans med sina klasser och elever har de kunnat arbeta med olika typer av material i plattformen. Till webbplatsen utvecklades ett anmälningsformulär där man bl.a. kunde anmäla sig till Catwalk live i Avicii Arena. Plattformen sparade över 10000 anmälningar.


"Jag upplever samarbetet med Apptech som professionellt men ändå lättsamt. Jag känner att jag har kunnat fråga om råd och få bra tips. Plattformen har gjort att jag på ett enkelt sätt får en överblick över alla deltagare och status i projektet vilket underlättar mitt arbete. Jag har inte mycket erfarenhet av att arbeta i liknande verktyg men känner att Umbraco funkade bra redan från start. Mycket logiskt och användarvänligt."

Paulin
Paulin Bergqvist
Projektledare
220
Kommuner har deltagit i projektet
6 494
Lärare har fått material via plattformen
87 644
Elever har tagit del av material och uppgifter
catwalkiskolan.se

Nästa referenscase

Kundcase CBG 1200X900px Start

Global webbplats åt CBG som erbjuder globala språklösningar och översättningstjä...

CBG.com

Webbplats Umbraco