background
Projekt Seniormat.nu

Seniormat.nu

Södertorpsgården efterfrågade ett system som hjälper dem att strukturera upp matens väg från beställning till fakturering. Detta i enlighet med de krav som ställs på dagens hemtjänstföretag.

Uppdraget

Södertorpsgården äger och förvaltar fastigheter med inriktning på hyreslägenheter för gruppen seniorer +55. I deras huvudanläggning i Malmö driver de även en restaurangverksamhet som en service till deras hyresgäster. De har även ett stort antal kunder som inte bor inom anläggningen. Majoriteten av dessa har måltidservice som en del i deras hemtjänst. Hemtjänsten har tydliga regler vad gäller hantering av kontanter vilket medför att personalen först måste hem till kunden för att hämta betalningsmedel, sedan till restaurangen för avhämtning av lunch och därefter tillbaka till kunden för leverans.


KUND:
Södertorpsgården
LÄNK:
www.seniormat.nu
image

Lösningen

"Nu beställer kunden mat för kommande vecka. Hemtjänsten levererar lunchen och vi hanterar fakturering av kunden i slutet av månaden. Både vi och hemtjänsten kan planera vår verksamhet mycket bättre och hemtjänsten kan samordna leveranser och slipper all hantering av betalningsmedel. Alla har fått en bättre arbetssituation och sparar tid och kunden vet att maten kommer! Stor eloge till Apptech som var supersmidiga att samarbeta med." Sven Yngvesson VD, Södertorpsgården

- Skapa veckomenyer från maträttsregister - Hantera beställningar
- Skapa team för respektive område - Kundregister
- Beställningslistor direkt till restaurangen - Exportera fakturaunderlag
Nästa

Produkter

Läs mer