Hemsida till företag inom åkeri- och transport

I partnerskap med Workify ger vi alla Workify-kunder exklusiva rabatter och förmåner när du skaffar en hemsida via oss på Apptech.

Är du kund hos Workify och behöver en hemsida till åkeriet? Ta chansen och ta del av erbjudandet som ger dig ett rabatterat pris och fler förmåner! Vi bygger snygga och snabba hemsidor för åkeri- och transportföretag. Oavsett om du är en enskild åkeriägare, ett stort transportföretag eller någonstans däremellan, har vi den expertis som krävs för att skapa en hemsida som stärker ditt företag och varumärke.

Låt oss hjälpa dig att sticka ut i den konkurrensutsatta branschen

Prata med oss

Kontakta oss idag

Webbplatser vi byggt

Se hur Apptech som webbyrå i Hudiksvall hjälpt företag och organisationer med hemsidor och webblösningar

Oq Mockup

Uppgraderat CMS, ny design och kundportal. OilQuicks webbplats ger besökaren lät...

OilQuick.com

Webbplats Umbraco
Kundcase Fasadgruppen 1200X900px Start

En webbplats redo för börsen åt fasadgruppen.se och dotterbolag. Fasadgruppens w...

Fasadgruppen.se

Webbplats Umbraco
Kundcase PCF 1200X900px Start

Ny webbplats till Prostatacancerförbundet och deras patientföreningar för att gö...

Prostatacancerförbundet

Webbplats Umbraco Swish
Kundcase Crosscontrol 1200X900px Start

Marknadswebb med integrerad Knowledge Base, SSO och produktinformation

CrossControl.com

Webbplats Umbraco
Kundcase CBG 1200X900px Start

Global webbplats åt CBG som erbjuder globala språklösningar och översättningstjä...

CBG.com

Webbplats Umbraco

Vad säger kunderna?

Michele Ferrari
Michele Ferrari
Marknadschef, Fasadgruppen

"Fasadgruppens samarbete med Apptech har från start varit väldigt bra och uteslutande positivt. Oavsett vilket behov vi har haft, så har de alltid hittat de bästa lösningarna för just våra behov och utmaningar. I samband med vår börsnotering gjorde vi mer omfattande justeringar på hemsidan och då var det en stor trygghet att arbeta med kompetenta och lyhörda personer som alltid levererar i tid och dessutom har ett trevligt bemötande."

Maria Ahlvik
Maria Ahlvik
Kommunikationsansvarig, Prostatacancerförbundet

"Vi är jättenöjda med vår hemsida, den är snygg, enkel och användarvänlig. Ni är lyhörda, flexibla och vi blir bemötta på ett trevligt och professionellt sätt. Under projektet med den nya webben var det helt fantastiskt. Vi testade oss fram tillsammans och ni var väldigt öppna för att vidareutveckla olika funktioner baserat på våra önskemål. Resultatet blev mycket bra. Tack vare detta samarbete har vi fått en snyggare, modernare och mer användarvänlig hemsida för både förbund och de patientföreningar som valt att använda samma lösning. "

Paulin Bergqvist
Paulin Bergqvist
Projektledare på Glada Hudik-teatern

"Jag upplever samarbetet med Apptech som professionellt men ändå lättsamt. Jag känner att jag har kunnat fråga om råd och få bra tips. Plattformen har gjort att jag på ett enkelt sätt får en överblick över alla deltagare och status i projektet vilket underlättar mitt arbete. Jag har inte mycket erfarenhet av att arbeta i liknande verktyg men känner att det funkade bra redan från start. Mycket logiskt och användarvänligt."

Magnus Brink
Magnus Brink
Marknadskoordinator, Sunfab

"Sunfab Hydraulics har anlitat Apptech sedan 2015. Apptech har med sin tekniska kompetens och väldigt hjälpsamma bemötande hjälpt oss förverkliga de idéer som vi haft. Tillsammans har vi, med väldigt bra resultat, skapat tekniska lösningar för bland annat en webbaserad Intern-TV. Helt anpassningsbar och administrerbar utifrån våra önskemål. En helt ny hemsida med flerspråksstöd, dynamisk anpassad, inloggningssektioner samt med speciallösningar. Apptech har löst våra önskemål på ett mycket bra sätt. Vi känner oss trygga och nöjda med det Apptech levererar."