Halvårskrönika 2023

Jonatan
Apptech
21 juni 2023


Halva året har redan passerat och det är dags för oss att reflektera och summera.
Apptech I Hudiksvall

Så summerar vi det gångna halvåret


En ny webb i veckan

Webbteamet har under halvåret som gått lanserat totalt 27st webbplatser till olika kunder. Genom att kombinera vår expertis inom webbutveckling, användarupplevelse och design har vi skapat webbplatser som inte bara är visuellt tilltalande, utan också funktionella och användarvänliga, från skiss till lanserad webb. Vi har även fått fortsatt förtroende att utföra versionslyft och uppgraderingar på flertalet kundwebbar.

Apptech webbplatser


Innovativa appar och system som underlättar för tusentals användare

Vårt appgäng har kontinuerligt vidareutvecklat och förvaltat en rad appar, SaaS-tjänster, B2B-portaler, interna system och genomfört ett betydande antal integrationer under dessa månader. För närvarande hanterar vi totalt 12 lösningar som används av en imponerande användarbas på cirka 40 000 användare. Vi är stolta över att kunna tillhandahålla och stödja dessa lösningar som har blivit en integrerad del av tusentals användares vardag.

Utvecklare på Apptech


Framtidens digitala verktyg

Vi har under den senaste tiden varit involverade i flertalet spännande projekt som förutser framtidens behov. Vi arbetar både med befintliga kunder som expanderar sin verksamhet och startups som söker efter banbrytande tekniska lösningar. Genom att samarbeta med dessa partners tar vi fram innovativa verktyg som revolutionerar olika branscher.

10 årsjubileum 🎉

I februari samlade vi hela företaget i Hudiksvall för återblickar, lunch, aktiviteter och planer framåt.

Apptech 10 år


Trevlig sommar!

Vi vill önska våra kunder och samarbetspartners en underbar sommar. Vi ser fram emot fortsatt spännande projekt under hösten. 🌞

Mer läsning

Umbraco 12
Jonatan
Jonatan Håde
30 juni 2023

CMS-släpp: Umbraco 12!

En tekniktung uppdatering med nya API-möjligheter och förbättrad prestanda.

Umbraco Vs Wordpress
Jonatan
Jonatan Håde
17 april 2023

Umbraco vs WordPress: Vem är bäst?

Vilket CMS är det bästa valet för din webblösning? 🤷‍♀️