Team OQ

Personalens app för snabb och säker kommunikation. En av Sveriges bästa arbetsplatser ville ge personalen den bästa appen. Team OilQuick-appen ersätter interna massmail med veckobrev, personalaktiviteter och frånvaroanmälningar. BankID gör det dessutom säkert.

Uppdraget

OilQuick vill vara strukturerade. Inte bara i dialogen till sina kunder utan även internt. Önskemålet om en personalapp kom med en tydlig vision av dess funktion och nytta. Effektiv intern kommunikation är inte alltid lätt att lyckas med. OilQuick såg en förbättringsmöjlighet i att kunna samla all information på ett ställe. Vilket ställe kan vara bättre än en egen personalapp?

Lösningen

Tillsammans skapades en prototyp som banade väg för slutprodukten. En stabil, säker och effektiv app! Nyheter och viktig information publiceras i ett webbgränssnitt och når snabbt ut till medarbetarna. Appen innehåller även en frånvarokalender, anmälningsfunktioner, närvarolistor och lediga jobb.

  • BankID-inloggning
  • Push-notiser
  • Personalaktiviteter
  • Frånvaroanmälan
  • Veckobrev
  • Kontakter
  • Integration mot Auth0

Arbetets omfattning

Front-end
Back-end
Integration
DevOps

Resultatet

"Vi har fått en överblick och kan nå våra kollegor på ett bra sätt. Man kan ansöka om ledighet, anmäla sjukfrånvaro, vi kan se vilka som är inne i byggnaden vid en ev. brand, man kan boka lunch, massage och biltvätt och visa intresse för interna lediga tjänster. Fler deltar i våra aktiviteter, säkerheten har ökat och det viktigaste av allt är att alla medarbetare upplever att vår nya app underlättar i deras vardag."

Malin
Malin Lindqvist
HR-chef

Nästa referenscase

Kundcase Mockup 1200X900px Start

Bilmekanikerns app för att testa och sälja bilbatterier. Var tredje oförutsedda ...

VARTA® & AL Reklam

Mobilapp Webbapp