background
Projekt Catwalk i skolan

Projektplattform: Catwalk i skolan

Barn föds inte med fördomar, de får dem av oss vuxna. Därför satsar Glada Hudikteatern tillsammans med ICA-stiftelsen i ett projekt som ger 100 000 grundskoleelever chansen att på ett naturligt sätt få möta människors olikheter och lära sig att acceptera och uppskatta dem.

Uppdraget

Önskemålet var ett webbaserat verktyg med enkel hantering av anslutna klasser och stor frihet för uppladdning av arbetsmaterial. En säker projektplattform byggd i syfte att smidigt kunna engagera och nå ut till så många skolor som möjligt.


KUND:
Glada Hudikteatern + ICA-stiftelsen
LÄNK:
www.catwalkiskolan.se
Umbraco Knockout.js
image

Lösningen

Apptech har skapat en plattform för projektet där skolor har möjlighet att ta del av visionen, registrera sina klasser och få tillgång till arbetsmaterial, diskussionsunderlag och uppslag till aktiviteter med målet att ge alla en plats i samhället. Lösningen är en stabil och säker webbplats där projektansvariga smidigt kan hantera anslutna klasser, filer, få underlag och statistik samt hantera återkoppling.

- Säker inloggning med BankID - Medlemshantering
- Mediabank - Nyhetsflöde
  • Över 4.000 lärare loggar in i plattformen med BankID

  • Enkel återkoppling med hjälp av formulär

image

Vad tycker Glada Hudikteatern?

"Jag upplever samarbetet med Apptech som professionellt men ändå lättsamt. Jag känner att jag har kunnat fråga om råd och få bra tips. Plattformen har gjort att jag på ett enkelt sätt får en överblick över alla deltagare och status i projektet vilket underlättar mitt arbete. Jag har inte mycket erfarenhet av att arbeta i liknande verktyg men känner att det funkade bra redan från start. Mycket logiskt och användarvänligt."

Paulin Bergqvist Projektledare, Glada Hudikteatern
Nästa

Fasadgruppen

Läs mer