Loading...

Om oss

Apptech grundades 2013 med rötterna i webbutvecklingens tidiga 2000-tal. Idag är Apptech ett expansivt litet tech-bolag som utvecklar webblösningar, mobilappar, e-tjänster och plattformar, med kunder i hela landet. Vi finns i Hudiksvall och Västerås.

Apptech Västerås kontor
Adam Om Oss
Apputveckling Apptech
Apptech Västerås Kontor (1)
Kök Barbord Fika2
Microsoftteams Image (6) (1)
Apptech Apputveckling
300+
Leveranser
22
Anställda
2,5
Kontor

"Vi drivs av design, teknik och innovation med starkt fokus på problemlösning, kundupplevelser och mjukvara som hjälper företag växa."

Kristofer
Kristofer Håde
VD & grundare

Med heltäckande tjänster från design och systemutveckling till drift och underhåll är vi en komplett leverantör med verktygen och kunskapen för att hjälpa dig framåt. Vi bygger webb, appar och mjukvara som sparar tid, driver affärer och förverkligar nya produkter. I över 10 år har vi hjälpt stora och små företag att komma framåt, att få saker att hända, att automatisera och förenkla. Vi gillar att lyssna på dina problem, det är precis så vi gör affärer och först då vi kan bygga mjukvara som gör skillnad. Välkommen till oss!

Läs mer om våra tjänster
Screen
Apptech Västerås (2)

Utmärkelser

Apptech har tilldelats Dagens Industris Gasellpris de senaste två åren samt även erhållit Bisnodes högsta kreditbetyg, trippel-A.

Detta styrker att Apptech är ett företag med en mycket bra ekonomi då mindre än 1% av Sveriges aktiebolag klarar av att bli Gasellföretag och 3% når kreditbetyget trippel-A.

Högsta kreditvärdighet

Avatar

DI Gasell 2020

Avatar

DI Gasell 2021

Screen
Screen

Att jobba på Apptech

På Apptech är vi 22 anställda, med bred kompetens inom UI-design, webbutveckling, apputveckling, systemutveckling, arkitektur, säkerhet, projektledning, support, ekonomi och IT-drift.

Här delas mycket kunskap och erfarenhet i en mix av olika bakgrunder och åldrar. Tillsammans jobbar vi prestigelöst i tvärfunktionella team med fokus på långsiktiga kundrelationer - och lösningar som gör skillnad.

 

Vår kultur

VAD VI GÖR & VARFÖR

Affärsidé

Apptechs affärside är att utveckla och sälja skalbara, lättanvända webblösningar och appar av hög kvalitet för att hjälpa företag och verksamheter växa, få fler kunder, nöjdare personal och starkare varumärke. Detta genom att öka sin försäljning, minska sin administration, kommunicera smartare eller att helt enkelt förverkliga en ny digital produkt som ska säljas till andra.

Marknad

Våra kunder är både små och stora företag med Sverige som huvudsaklig marknad, från startups till börsnoterade koncerner, främst inom B2B. Vi arbetar också som underleverantör åt reklambyråer och IT-företag. Vi har över 300 projekt bakom oss, med branscherfarenhet från logistik/transport, reklambyråer, vård och omsorg, tillverkande företag, HR/rekrytering och serviceföretag.

Bolag och affärsområden

Apptech är en liten koncern där den största verksamheten är konsulttjänster med totala projektåtaganden inom webb-, system- och apputveckling. Utöver det bedriver vi produktutveckling av prenumerationsbaserade verksamhetssystem, som säljs under egna namn i våra hel- och delägda dotterbolag, Föreningssupport, Letsbook och Easy Staff. Vi har en övergripande drift- och supportfunktion med abonnemang för förvaltning av samtliga kundlösningar och egna produkter.

Ledning

Tillsammans med alla medarbetare jobbar vi aktivt för att utveckla företaget, varandra och våra kunder. Kontakta oss gärna om du har frågor kring företaget och våra tjänster.

Erik
Erik Drakenberg
COO
Kristofer
Kristofer Håde
CEO & Application Architect
Jenny
Jenny Engman
Finance
Jonatan
Jonatan Håde
Project Manager

Kunder berättar

"Fasadgruppens samarbete med Apptech har från start varit väldigt bra och uteslutande positivt. Oavsett vilket behov vi har haft, så har de alltid hittat de bästa lösningarna för just våra behov och utmaningar. I samband med vår börsnotering gjorde vi mer omfattande justeringar på hemsidan och då var det en stor trygghet att arbeta med kompetenta och lyhörda personer som alltid levererar i tid och dessutom har ett trevligt bemötande."

"Bemötandet har varit mycket gott. Ett trevligt gäng och ödmjuka inför att förstå vår unika verksamhet och hur lösningen måste anpassas till den. Kommunikationen under projektet har fungerat väldigt bra med löpande avstämningar och tätt samarbete kring att lösa olika frågor."

"Vi är otroligt nöjda med samarbetet med Apptech. De har verkligen skapat en perfekt anpassad app för just OilQuick. Vi ser redan nu att informationsflödet är markant bättre, fler deltar i våra aktiviteter, säkerheten har ökat och det viktigaste av allt är att alla medarbetare upplever att vår nya app underlättar i deras vardag."

"Vi är jättenöjda med vår hemsida, den är snygg, enkel och användarvänlig. Ni är lyhörda, flexibla och vi blir bemötta på ett trevligt och professionellt sätt. Under projektet med den nya webben var det helt fantastiskt. Vi testade oss fram tillsammans och ni var väldigt öppna för att vidareutveckla olika funktioner baserat på våra önskemål. Resultatet blev mycket bra. Tack vare detta samarbete har vi fått en snyggare, modernare och mer användarvänlig hemsida för både förbund och de patientföreningar som valt att använda samma lösning. "

"Vi har samarbetat med Apptech i 11 år. Det har varit en intensiv och spännande period, då vi tillsammans utvecklat vårt viktigaste administrativa verktyg Primass. Det började med ett litet projekt som skulle underlätta enbart vårt arbete som växte snabbt och tog även plats på marknaden. Idag används Primass av flera företag inom samma och nära branscher. Apptech är en pålitlig partner som är lyhörd för kundens behov och önskemål. De är professionella och med stort engagemang lär de sig känna branschen. Detta underlättar väldigt mycket då det finns en bredare förståelse."

"Jag upplever samarbetet med Apptech som professionellt men ändå lättsamt. Jag känner att jag har kunnat fråga om råd och få bra tips. Plattformen har gjort att jag på ett enkelt sätt får en överblick över alla deltagare och status i projektet vilket underlättar mitt arbete. Jag har inte mycket erfarenhet av att arbeta i liknande verktyg men känner att det funkade bra redan från start. Mycket logiskt och användarvänligt."

"Systemet möjliggör för restaurangen och hemtjänsten att effektivt kunna planera sin verksamhet och hemtjänsten kan samordna leveranser och slipper all hantering av betalningsmedel. Alla har fått en bättre arbetssituation och sparar tid och kunden vet att maten kommer! Stor eloge till Apptech som var supersmidiga att samarbeta med."

"Sunfab Hydraulics har anlitat Apptech sedan 2015. Apptech har med sin tekniska kompetens och väldigt hjälpsamma bemötande hjälpt oss förverkliga de idéer som vi haft. Tillsammans har vi, med väldigt bra resultat, skapat tekniska lösningar för bland annat en webbaserad Intern-TV. Helt anpassningsbar och administrerbar utifrån våra önskemål. En helt ny hemsida med flerspråksstöd, dynamisk anpassad, inloggningssektioner samt med speciallösningar. Apptech har löst våra önskemål på ett mycket bra sätt. Vi känner oss trygga och nöjda med det Apptech levererar."

Kök

Vår kultur

Apptech Kontor Västerås

Våra kontor