Jobba här

Lediga tjänster

Vi söker .NET- och frontend-utvecklare till Hudiksvall och Västerås (3 platser)

Vi och våra kunder växer så det knakar! Därför söker vi nu 3 st utvecklare som vill vara med att bygga vidare på våra produkter och våra kunders digitala lösningar.

Är du en utvecklare från webbyrå eller konsultvärlden som vill jobba in-house på ett mindre men expansivt företag med egna produkter? Läs vidare!

Vi är Apptech

Apptech är en kombinerad teknikbyrå och programleverantör med projektåtaganden, support och drifttjänster. Vi utvecklar allt in-house där vi arbetar i team, oavsett om det är vår egen produktutveckling eller kundlösningar. Här finns bred kompetens inom UI, systemutveckling, projektledning och IT-drift. Tillsammans är vi 18 medarbetare som jobbar prestigelöst i tvärfunktionella team med fokus på långsiktiga kundrelationer - och lösningar som gör skillnad.

Kontor i Hudiksvall och Västerås
Vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall bredvid havet på Kastellvägen 2, där 16 personer arbetar. 1 nov 2019 öppnade vi ett mindre kontor i centrala Västerås som vi vill utöka med fler medarbetare under 2020.

Vad gör vi?

Vi säljer och utvecklar egna molnbaserade produkter inom tid-, projekt-, bokning- och medlemssystem. Totalt har vi ca 650 företagskunder och förvaltar system med över 400 000 användare. Tusentals pushnotiser och hundratals transaktioner av betalningar, fakturor och löneunderlag passerar genom våra system varje dag.

Vi hjälper även företag med webbplatser (marknadswebbar, ÅF-portaler, intranät), mobilappar och SaaS-lösningar i många olika branscher, bl.a logistik, industri, personlig assistans, föreningsliv, tjänsteföretag och startups. Våra kunder finns från Malmö i söder till Boden i norr.

Oavsett lösning så jobbar vi mycket med automatisering, CMS, integrationer, HR, ekonomisystem och B2B. Problemlösning och att göra våra kunders (och deras kunders) vardag enklare är det bästa vi vet!

Vad erbjuder vi?

En öppen företagskultur med stark entreprenörsanda, där alla är delaktiga i det mesta. Här är du med och bygger lösningar som används av många människor varje dag. Lösningar som vi tror och jobbar stenhårt på, för att hela tiden överträffa våra kunders förväntningar och nya behov. Eftersom vi både är ett produktbolag och tjänsteföretag kan din roll variera i takt med din egen utveckling och egna mål.

Vi erbjuder även friskvård på arbetstid, flexibla arbetstider, distansarbete, tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, roliga kollegor, kodfredagar och en frikostig personalbudget :)

Kompetenser vi söker

  • .NET/ASP.NET och C#
  • MVC
  • SQL, SQL Server, ORM:s
  • Umbraco CMS
  • Azure
  • HTML5, CSS3, Javascript
  • Knockout, Angular
  • React, React Native
  • DevOps, Team Services eller likn

Du behöver ha minst 2 års arbetslivserfarenhet och relevant utbildning. Högskoleutbildning är inget krav.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan till jobb@apptech.se omgående! Bifoga CV, referenser och gärna arbetsprover/länkar till något du är stolt över!

Vid frågor, kontakta Kristofer Håde, kristofer@apptech.se

Connecta med oss!

Följ vår vardag på sociala medier.