Webbplatser

Modern webb som lyfter ditt företag på nätet

Vi bygger skräddarsydda webbplatser med responsiv design och lättanvända publiceringsverktyg. Hos oss får ni hjälp med allt från enklare kampanjsajter till mer tekniskt avancerade webbplatser. En webbplats måste vara snabb, Google-vänlig och lätt att använda. Vi är en långsiktig partner som hjälper er med alla delar för att webbplatsen ska leva upp till dagens krav och ge resultat. 

Responsiv design

Idag surfar alla mobilt. Ge besökarna en optimal upplevelse oavsett enhet och skärmstorlek.

CMS

Vi har jobbat med många olika CMS. T.ex Umbraco CMS, Wordpress och EPiServer. Era behov styr.

Webbhotell

Windows och Linux. FTP, domäner och backuper. Idag sköter vi drygt 250 sajter placerade hos oss.

Support

Glömt lösenord eller hjälp att uppdatera? Vi finns här när din tid inte räcker till.

Design för alla skärmstorlekar

Inget nytt. En webbplats får bättre effekt om den fungerar optimalt oavsett enhet och skärmstorlek. Vi kan hjälpa er bygga interaktiva gränssnitt med responsiv design som anpassar er layout från smartphone upp till stora bildskärmar. Är ni osäkra på hur det ska se ut så skissar vi gärna på koncept. Vet ni exakt vad ni vill ha, så kodar vi det.

Enkel innehållshantering

Rätt publiceringsverktyg (CMS) gör det enkelt att arbeta med innehållet på webbplatsen. Vi arbetar mestadels med Umbraco CMS, byggt på öppen källkod och Microsoft .NET. Över 250 000 sajter världen runt använder idag Umbraco som plattform. Umbraco är snabbt, anpassningsbart och enkelt. Kan med fördel vidareutvecklas och integreras med externa system. Vi har även arbetat med Wordpress och EPiServer.

Läs mer

Fler tjänster
Dedikerad webb- och applikationsutveckling

Vi erbjuder utvecklingstjänster som ett dedikerat team, där du som kund kan sköta delar av projektledningen. Ofta är vi en partner till reklambyrå, IT- eller marknadsavdelning, där man anlitar oss för teknisk planering, gränssnittsdesign, löpande programmering och driftfrågor. Vi arbetar dagligen med front-end, back-end, integration, API:er, säkerhet, webbservrar och domänhantering.

Läs mer

Mobila lösningar

Med det ständigt ökande användandet av smarta telefoner och dess funktioner finns många möjligheter att ta tillvara på. Tidrapporting, felanmälan eller körschema? Ni kanske redan har en mobil lösning som behöver vidareutvecklas, eller så ser ni nya möjligheter med att ta fram en ny? Vi tar fram iOS- och Android-appar, webbappar och mobilanpassade webbplatser för era behov.

Läs mer
Menu