Mobila lösningar

Alltid tillgängligt för personal och kunder

Vi tar fram iOS-, Android- och webbappar för olika behov. T.ex mobila säljstöd, försystem till affärssystem, medlemstjänster, bokning och felanmälan. Utifrån krav på funktionalitet, underhåll och plattformar finns olika vägar att gå. Vi hjälper er välja tillvägagångssätt och kan leverera kompletta lösningar. Från design till teknisk utveckling och distribution.

Webbappar

Webbaserade appar som fungerar plattformsoberoende men körs via webbläsare

Hybridappar

En kodbas paketerad via ramverk som t.ex PhoneGap. Effektivt sätt att bygga appar till flera plattformar.

iOS

Native-appar för iOS när maximal prestanda är ett krav. Vi har arbetat med Objective C och XCode.

Android

Appar specifikt gjorda för Android, skrivna i Java för t.ex Samsung och Sony-enheter"Apptech har hjälpt oss att ta fram en app som är otroligt användarvänlig. Detta är en nyckel för att få politiker i alla åldrar att använda appen istället för tunga pappersluntor. Är politikerna nöjda, så kan kommunen med gott samvete sluta att skicka ut pappershandligar."

Daniel Karlsson
VD, Your Voice Network AB

Läs mer

Fler tjänster
Dedikerad webb- och applikationsutveckling

Vi erbjuder utvecklingstjänster som ett dedikerat team, där du som kund kan sköta delar av projektledningen. Ofta är vi en partner till reklambyrå, IT- eller marknadsavdelning, där man anlitar oss för teknisk planering, gränssnittsdesign, löpande programmering och driftfrågor. Vi arbetar dagligen med front-end, back-end, integration, API:er, säkerhet, webbservrar och domänhantering.

Läs mer

Webbplatser & CMS

Vi bygger skräddarsydda webbplatser med responsiv design och lättanvända publiceringsverktyg, främst Umbraco CMS. Hos oss får ni hjälp med allt från enklare kampanjsajter till mer tekniskt avancerade webbplatser. En webbplats måste vara snabb, Google-vänlig och lätt att använda. Vi är en långsiktig partner som hjälper er med alla delar för att webbplatsen ska leva upp till dagens krav och ge resultat.

Läs mer
Menu