Dedikerad webb- och applikationsutveckling

Ett dedikerat team med teknisk expertis

Vi hjälper er utveckla, förvalta och vidareutveckla webbplatser, applikationer, e-tjänster och systemlösningar. Med oss som partner kan ni komma framåt snabbare i projekten genom att överlämna tekniken och fokusera mer på kunderna. Vi gillar att lösa problem och kan komplettera er inom flera områden.

Krav & analys

Vad ska göras och hur ska det fungera? Vi kan hjälpa er undersöka, kravställa, räkna och rita.

Programmering

Vi kodar gränssnitt, serverfunktioner och webbtjänster. Gärna med HTML5, Knockout JS, ASP.NET och Web API

Integrationer

Ofta finns er data på olika ställen. Vi kan skapa integrationer som överför information mellan system automagiskt.

Drift & förvaltning

Vi driftar många av lösningarna vi bygger. Vi är tillgängliga när ni vill och ser till att backup och allt fungerar.

Områden och tekniker

Exempel på vad vi gör

Kund- och medlemsportaler

Vi har byggt flertalet intranät för kommunikation och samarbeten. T.ex bokningssystem, personalinformation, e-learning, kundregister, felanmälningssystem och självservice.

Säljstöd och företagswebbar

Webbutveckling och skräddarsydd funktionalitet som tar den traditionella "hemsidan" ett steg längre. T.ex offertverktyg för säljare, produktkonfiguration för besökare och kopplingar mot externa system.

Betallösningar

Vi kan integrera betallösningar i era webbtjänster. Både enklare "plånboksvarianter" men också mot riktiga betalväxlar. Vi har implementerat Payson, PayEx, DIBS, Paypal och Payer.

SMS-tjänster

SMS-funktioner i intranät och appar är ett effektivt sätt att nå ut med t.ex påminnelser och schemalagda utskick. Vi bygger även lösningar för betal-SMS där intäkter kan publiceras i realtid på webben.

BankID

Vid högre krav på legitimering och enkelhet kan vi hjälpa er integrera BankID för inloggning och signering. BankID är en elektronisk ID-handling jämförbar med pass och körkort.

Kopplingar till affärssystem

Överför data från försystem och appar till befintliga affärssystem och CRM. Eller tvärtom. Vi utvecklar både import/exportfunktioner samt integrationer via API. Vi jobbar mot bl.a. Fortnox, Visma Administration, eEkonomi, Crona Lön och BL Administration

SSL-certifikat

Vi kan installera SSL-certifikat för kryptering av trafik och säkrare webbtjänster. Detta är även något som Google börjat ta allt större hänsyn till. Sajter med SSL får en bättre ranking.

Rapporter och datavisualisering

Vi kan göra svåröverblickade databaser till snygga rapporter med sortering och filtrering. Att visualisera stora mängder data till grafer och statistik kan göra informationen betydligt mer användbar och hjälpa er fatta bättre beslut.
Läs mer

Fler tjänster
Webbplatser & CMS

Vi bygger skräddarsydda webbplatser med responsiv design och lättanvända publiceringsverktyg, främst Umbraco CMS. Hos oss får ni hjälp med allt från enklare kampanjsajter till mer tekniskt avancerade webbplatser. En webbplats måste vara snabb, Google-vänlig och lätt att använda. Vi är en långsiktig partner som hjälper er med alla delar för att webbplatsen ska leva upp till dagens krav och ge resultat.

Läs mer

Mobila lösningar

Med det ständigt ökande användandet av smarta telefoner och dess funktioner finns många möjligheter att ta tillvara på. Tidrapporting, felanmälan eller körschema? Ni kanske redan har en mobil lösning som behöver vidareutvecklas, eller så ser ni nya möjligheter med att ta fram en ny? Vi tar fram iOS- och Android-appar, webbappar och mobilanpassade webbplatser för era behov.

Läs mer
Menu