Våra tjänster

Står ni inför ett projekt? Dags för ny webb? Sitter ni fast i problem som kräver tekniskt kunnande inom programmering och apputveckling? Låt oss hjälpa dig!

Dedikerad webb- och applikationsutveckling

Vi erbjuder utvecklingstjänster som ett dedikerat team, där du som kund kan sköta delar av projektledningen. Ofta är vi en partner till reklambyrå, IT- eller marknadsavdelning, där man anlitar oss för teknisk planering, gränssnittsdesign, löpande programmering och driftfrågor. Vi arbetar dagligen med front-end, back-end, integration, API:er, säkerhet, webbservrar och domänhantering.

Läs mer

Webbplatser & CMS

Vi bygger skräddarsydda webbplatser med responsiv design och lättanvända publiceringsverktyg, främst Umbraco CMS. Hos oss får ni hjälp med allt från enklare kampanjsajter till mer tekniskt avancerade webbplatser. En webbplats måste vara snabb, Google-vänlig och lätt att använda. Vi är en långsiktig partner som hjälper er med alla delar för att webbplatsen ska leva upp till dagens krav och ge resultat.

Läs mer

Mobila lösningar

Med det ständigt ökande användandet av smarta telefoner och dess funktioner finns många möjligheter att ta tillvara på. Tidrapporting, felanmälan eller körschema? Ni kanske redan har en mobil lösning som behöver vidareutvecklas, eller så ser ni nya möjligheter med att ta fram en ny? Vi tar fram iOS- och Android-appar, webbappar och mobilanpassade webbplatser för era behov.

Läs mer
Menu