Primass AB

Webbaserat system för personlig assistans

Primass AB säljer ett administrativt system åt anordnare av personlig assistans. Vi har sedan 2013 haft ansvar över förvaltningen och byggt ett helt nytt system med användarvänlig design och förbättrad teknik. Primass används av företag i hela landet och hanterar över 11 000 användare.

Ett snabbare och mer tillgängligt system

Målet med nya versionen var bl. a. att göra systemet lättare och snabbare att använda från smartphone, surfplatta och dator. Det behövdes en mer anpassningsbar lösning med bättre prestanda för att kunna hantera kundernas olika arbetssätt och stora volymer data.

Fräschare design och förbättrad teknik

Vi har genomarbetat alla delar från datalager upp till gränssnitt och tagit fram nya moduler för schemaläggning, tidrapportering, dynamisk rollhantering, ekonomisk avräkning mot kundbeslut, beräkningsperioder för assistenter, exportfunktioner mot Försäkringskassan samt löneunderlag med export mot Crona Lön, Visma m.fl. Systemet är anpassningsbart i större utsträckning än tidigare och fungerar även för fler typer av verksamheter.


Från schemaläggning till löneunderlag

Enkel tidrapportering för assistenter. Ekonomiska rapporter, blanketter,
exportfunktioner och löneunderlag som sparar tid för administrationen.
Enklare rekrytering med matchning

Den assistansberättigades önskemål och krav på personal matchas mot varje arbetssökandes profil.
Personen som rekryterar får ett poängbaserat urval ansökningar med funktioner för att t.ex kalla till intervju
och skapa anställningsavtal.
" Apptech är en pålitlig partner som är lyhörd för kundens behov och önskemål. De är professionella och med stort engagemang lär de sig känna vår bransch. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete för att uppnå nya nivåer i utvecklingen av Primass "

Mira Jonsson
VD på A-AssistansVill ni också jobba med oss?

Hör av dig!
Menu