Sunfab Hydraulics AB

Global webbplats och informations-TV åt Sunfab

Sunfab är ett av världens ledande företag inom hydraulik. Sunfabkoncernens dotterbolag finns i Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Spanien. Apptech har hjälpt Sunfab ta fram en ny global webbplats på Umbraco, samt en informations-TV och bistår med löpande webbutveckling.

Webbaserad informations-TV

Varför inte bygga ett "bildspel" på ett CMS och designa det utifrån en TV-skärm? Lite så tänkte man på Sunfab när man behövde en smidig lösning för att distribuera personalinformation i lokalerna. Eftersom man redan var bekväma med Umbraco för innehållshantering byggde vi lösningen på samma CMS, med design anpassad för TV-skärmar. I mallarna byggde vi även en integration som automatiskt visar väder, matsedel och en nyhets-ticker från externa källor. På bilden ovan visas en av TV-skärmarna i Sunfabs reception.

Ny publik webbplats för alla länder

Sunfab hade en önskan att förnya sunfab.com, dess utformning och struktur. Man behövde en responsiv webb där man kunde arbeta med större bilder och göra innehållsarbetet enklare för alla olika länders språkversioner.

Smart språkstöd i Umbraco CMS

För att slippa underhålla en sidstruktur för varje språk, byggde vi en lösning där generella texter och bilder kan återanvändas och översättas från samma källa, och sedan taggas upp på de olika språkens sidor.
"Sunfab Hydraulics har anlitat Apptech sedan 2015, men även innan har dom varit en underleverantör åt oss. Apptech har med sin tekniska kompetens och väldigt hjälpsamma bemötande hjälpt oss förverkliga de idéer som vi haft. Tillsammans har vi, med väldigt bra resultat, skapat tekniska lösningar för bland annat en webbaserad Intern-TV, databladsgenerator, ny hemsida med flerspråksstöd och 360°-visare på ett mycket bra sätt. Vi känner oss trygga och nöjda med det Apptech levererar."


Magnus Brink
Marknadskoordinator
Sunfab Hydraulics ABVill ni också jobba med oss?

Hör av dig!
Menu