Friskgymnasten i Hudiksvall AB

E-learning för träning och hälsa på movdoo.com

Movdoo.com är en e-learningtjänst med kurser inom träning och hälsa som startade 2013 under namnet träningskurser.se. Vi fick i uppdrag att bygga nya movdoo.com efter en tydlig kravspecifikation på funktionalitet och design. Sajten har idag drygt 2750 medlemmar och Linus Johansson på Friskgymnasten i Hudiksvall är skaparen bakom tjänsten.

Ett 30-tal kurser och varierat utbud

Linus producerar mycket av videomaterialet själv och ett krav var att enkelt kunna sköta alla kurser på sajten utan för strikta ramar, med möjlighet till egen HTML och CSS på varje kurspresentation. För att lösa detta byggde vi in stöd för egna CSS-filer och fler datatyper utöver de som finns som standard i Umbraco CMS, vilket är CMS:et i botten.

Träningskurser i intervall

Varje kurs kan styras i intervall, t.ex ett antal veckor, där varje vecka består av en ny video med instruktioner för uppgiften. Intervallen räknas ned och användaren startar nästa intervall när den aktuella delen är avslutad.

Betalfunktion via Payson

Kurserna betalas via Payson och finns sedan tillgängliga på användarens konto tills kursens period är avslutad. En rabattfunktion byggdes till för datum-styrda kampanjer med reducerade priser.

Utökad medlemshantering i Umbraco CMS

Statistik över medlemmar byggdes till som en egen sektion i back-end. Här finns utökad information om bl.a. vilka kurser som säljer mest och en manuell funktion för att tilldela medlemmar kurser.Vill ni också jobba med oss?

Hör av dig!
Menu