Hudiksvall 2019-02-08

Vi söker 2 st backend-utvecklare (.NET)

Hej! Brinner du också för systemutveckling och att ta fram nya digitala lösningar? Söker du en ny utmanande roll på ett mindre företag som just nu gör en spännande resa? Då ska du läsa vidare!

Apptech är ett ungt och expansivt företag i Hudiksvall som utvecklar och förvaltar webblösningar, mobilappar och e-tjänster med ca 600 företagskunder. 2018 gick vi från 7 till 14 medarbetare med en tillväxt på 106%. Inför fortsättningen behöver vi fler duktiga utvecklare som vill jobba på ett mindre företag med stora ambitioner och stark entreprenörsanda. 

Vad vi gör

Vi bygger kundspecifika webbplatser (marknadswebbar, ÅF-portaler och intranät), mobilappar och webbaserade system. Våra beställare är ofta marknadsansvariga, IT-avdelningar, startups och reklambyråer. Vi drivs av teknik, design och innovation, med starkt fokus på problemlösning. 

Vi tillhandahåller även egenutvecklade molntjänster (SaaS) som vi säljer under egna namn. Timekeeper, vår egen tid- och projekthanteringstjänst, lanserades hösten 2016 och har vuxit snabbt till att bli en etablerad produkt på marknaden med över 4 500 användare i olika branscher, där serviceföretag, konsulter inom IT, ekonomi och bemanning är ett växande segment. Vår andra produkt är medlemssystemet Föreningssupport, som hjälper både mindre föreningar och stora riksförbund att hantera sin organisation med webbaserade medlemsregister och en rad betal- och utskickstjänster. 

Bland våra större uppdragsgivare finns A-Assistans, Hiab (Cargotec), Skanska, Ohappa, Sunfab Hydraulics, OilQuick, Glada Hudik-teatern, Björn Lunden Information och Riksförbundet HjärtLung. 

Vi har även drift- och supporttjänster för att upprätthålla hög säkerhet, kvalitet och tillgänglighet i våra system och kunders webblösningar.

Vår tekniska utveckling bygger till stor del på Microsoft-teknik som .NET, MVC, C#, SQL Server och Azure. På webbklientsidan rör vi oss mycket runt Knockout, Angular, jQuery och för iOS- och Android gillar vi Ionic och React Native. REST, Json och API:er är naturliga inslag i nästan alla applikationer. Vi jobbar mycket med Umbraco CMS där vi också är certifierad partner.

Vilka är vi?

Vi är ett lyhört och nyfiket gäng på 14 personer, med kompetenser inom projektledning, gränssnittsdesign, teknisk utveckling och drift. Här delas mycket kunskap och erfarenhet i en mix av olika bakgrunder och åldrar. Vi gillar också att ha roligt på jobbet, det smittar av sig och bidrar till kreativa lösningar. Tillsammans jobbar vi prestigelöst i tvärfunktionella team med fokus på långsiktiga kundrelationer - och produkter som gör skillnad.

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för programmering och vill utvecklas. Du gillar problemlösning på detaljnivå, men kan också lyfta blicken och se kundnyttan i allt du gör.
- Du har 5-10 års erfarenhet inom ASP.NET MVC, Web Forms, C#, Web API, ASP.NET Identity och SQL Server
- Du tycker om att bistå i alla moment från design, arkitektur och planering till felsökning och löpande leveranser.
- Du är en god lagspelare som gillar att arbeta agilt och kan hantera kravspecifikationer både i teamet och mot kund.
- Du är kreativ och driftig med ett stort teknikintresse, som håller dig uppdaterad inom systemutveckling. 

Denna tjänst innebär varierande och utmanande uppdrag med mycket eget ansvar. Bra förmåner som träning på arbetstid, bonusar och en del annat skoj när vi tycker att det behövs. Högskoleutbildning ser vi inte som ett krav, om du fått motsvarande kunskaper på annat sätt. Vi värdesätter personliga egenskaper högt och framför allt din vilja att utvecklas ännu mer.

Vad erbjuder vi?

Tjänstepension och försäkringspaket genom Skandia
Möjlighet till 6 veckors semester
Vinstdelning
Friskvårdstid 1 timme per vecka
Friskvårdsbidrag
Konferensresor och event (senast mötte vi våren i Barcelona! :)

 

Låter det intressant? Då vill vi att du hör av dig! Vi tillsätter omgående.

Frågor och ansökan med CV skickar du till info@apptech.se

Menu